Ana içeriğe atla

Başarı Psikolojisi Semineri

Başarı psikolojisi nedir







Başarı sonuç kısmıdır, sonuçlar bizlerin kontrolünde olmasa da her insan en küçük hamlesinde de en büyük hamlesinde de başarılı olmak ister. Boşa kürek çekmeden, doğru hamleler ile nokta atışı sonuçlar ister. Başarıya ulaşmak için istemek, azimli olmak, çalışmak gibi pek çok şeyin gerekli olduğunu bilmek yeterli değildir. Başarıya doğru ilerlerken, başarının stratejilerini bilmek gerekir.

Başarı Psikolojisi Semineri, Deneyimsel Tasarım Öğretisi tarafından tasarlanmış bir başarı stratejileri programıdır.

Deneyimsel Tasarım Öğretisi Başarı Psikolojisi Semineri'nden bazı konu başlıkları;

  • Deneyimsel Tasarım Öğretisi Nedir?
  • Süreç Yasası (Başarının Aşamaları)
  • Hamle Yasası (Başarı Stratejileri)
  • Yön Yasası (Hedef ve Hedef Belirleme Stratejileri)
  • Üretim-Tüketim
  • Bedel ve Beklenti

Kurumlar İçin Neden Başarı Psikolojisi?

Başarı Psikolojisi Seminer Programı ile kurumlar;

  • Müşteri ihtiyaç ve beklentilerinin doğru algılanması ve karşılanması
  • Kurumun stratejik yönünün doğru şekilde tasarlanması
  • Hedeflerle çalışma disiplinin kazanılması
  • Takımlara gerçek liderlik
  • Çalışanların katılım ve bağlılığının gelişmesi
  • Kurumun duygusal dayanıklılığının arttırılması
  • İş istasyonları arasında işbirliğinin arttırılması
  • Kalitenin yükseltilmesi
  • Motivasyonun yönetilmesi ve çatışmaların azaltılması
  • Etkili karar verme
  • Tüm paydaşlarla iletişimin güçlendirilmesi
  • Kurum içi ve dışı kaynakların verimli kullanılması
  • Risk ve fırsat analizlerinde etkili faaaliyetlerin planlanması
  • Markalaşma, şubeleşme, büyüme veya küçülme kararlarının stratejileri
  • Çalışanların marifetlendirilmesi ve güçlendirilmesi 
  • Projelerin yüksek performansla devreye alınması
  • Problem çözme adımlarında gerçek çözümlerin tasarlanması

Gibi gerek yönetsel, gerek performans, gerekse iletişim anlamında ileri teknoloji bilgilere sahip olurlar. Ortak kurumsal zeka gelişir.

Bireyler İçin Neden Başarı Psikolojisi?

Başarı Psikolojisi Seminer Programı ile bireysel katılımcılar;

  • Dış motivasyonlara ihtiyaç duymadan daha mutlu ve başarılı olmak
  • İsteklerini hedefe dönüştürüp hayata geçirmek
  • Kariyer ve gelecek planlamalarında hedef tasarlamak
  • Yüksek performans gerektiren hedeflere ulaşmak
  • Yeni bir sürece girmeden önce karşılaşacağı olayları öngörmek ve tedbir almak
  • Gerçek ve sahte problemleri ayrıştırmak
  • Doğru karar almak
  • İç ve dış beklentileri yönetmek
  • Ekonomisini etkili yönetmek
  • Hayatla ilişkisini düzenlemek
  • Enerji ve kaynaklarını doğru yerlere akıtmak
  • Güçlü ve zayıf yönlerini keşfedip, zayıf yönlerini geliştirmek, istenmeyen davranışları değiştirebilmek
  • Stres yönetimi ve duygusal dayanıklılık

Gibi konularda bir çok etkili strateji öğrenirler. Böylece bu ileri teknoloji bilgilerle; hayatlarını dünlerine göre daha kaliteli yaşayabilecekleri ve geleceklerini tasarlayabilecekleri yepyeni adımlar atabilirler.

Kimler Katılabilir?

Başarı Psikolojisi Seminer Programına katılım için ön koşul, katılımcıların Kim Kimdir Programına daha evvel katılmış olmalarıdır.

Başarı Psikolojisi Seminer Programı; kendisinin daha iyi versiyonunu görmek isteyen kişiler içindir. İlişkilerinde daha mutlu ve başarı olmak ve hedefteki daha iyi versiyonuna ulaşmak isteyen, öğrenmeye açık olan herkes katılabilir.

Bu yazı ilginizi çektiyse, aşağıdaki paylaşımlara da bakabilirsiniz:


&

Deneyimsel Tasarım Öğretisi, gerçeklikle beslenen bir strateji ilmidir.

Deneyimsel Tasarım Öğretisi; insanın gerçek amacını amaç edinmiştir…
Kim Kimdir ile başlayan, İlişkilerde Ustalık ve Başarı Psikolojisi ile devam eden programları; insanların kendi dünlerine göre daha mutlu ve daha başarılı olmalarına katkı sağlar.
"İnsanoğlu, yeryüzünde var olduğundan beri
En büyük dostu ve düşmanı hiç değişmedi. 
Aynadaki kişi...
Tek başına neler yapabileceğini keşfet!" 
Yahya Hamurcu

Yorumlar

  1. "Ben nerde yanlış yapmışım" anlamak için de olur, "nerelerde takılabilirim, hangi stratejileri uygulamalıyım" öğrenmek için de olur. Ne için olursa olsun, olayları algılayış ve tepki tarzınıza sınıf atlatan bir program Başarı Psikolojisi...

    YanıtlaSil
  2. Tüm taşlari yerine oturtan ve insanın zihnindeki sorulara gerçek cevaplar veren bir dönüşüm programı..

    YanıtlaSil
  3. Müşerref Demirtaş2 Temmuz 2022 22:55

    Herkes başarılı olmak ister ama başarılı olmak için gerekli bedelleri ödüyor muyuz acaba? En önemli bedelde başarının nasıl yakalayabileceğine dair süreklilik sağlayacak bilgileri öğrenmek. Bu da başarı psikolojisi eğitimi ile mümkün☺️

    YanıtlaSil
  4. Doğduğumuzdan itibaren birşeyleri başarmaya çalışırız ama bazen tekrar tekrar aynı hataları yaparız. Sonrası da “hep gıcık patronlar beni buluyor, hep anlaşması zor olan ortaklar beni buluyor, ya bi okuyacağım okulu tutturamadım” deriz. Peki öyle mi olur?
    Bir şeye başlamanın veya hedef koymanın aşamaları var mıdır?
    Baştan başlayalım derken sondan başlarsak neler başımıza gelir?
    Peki yöntemini uyguladığımızda hayatımızda neleri kolaylaştırıyoruz?
    O zaman biz bilmeden kendi hayatımızı kendimiz mi zorlaştırıyoruz?
    Bütün bu soruların cevabı Başarı Psikolojisi semineri programında…

    YanıtlaSil
  5. Çevremizdeki insanlar bize genelde ne yapmamız gerektiği konusunda nasihatler verir. Neden yapmamız gerektiği konusunda da insanların hep bir fikri vardır. Ama "nasıl?" sorusuna gelince genelde bir sessizlik olur. Ya da çok da tutarlı olmayan cevaplarla karşılaşırız. Başarı Psikolojisi Eğitimi nasıl sorusunu cevaplayan bir eğitimdir. Hedefe giden yolda hangi stratejiler ile ilerlememiz gerektiğini anlatan bir eğitim..

    YanıtlaSil
  6. BAŞARIYI BAŞARMAK
    İnsan nedense bir şeyin zirvesine çıkıyor olmayı BAŞARI zannediyor.Oysa gerçek başarı insanın,varmak istediği noktaya giderken;yoldan keyif alması ve O noktaya varmasa da vazgeçmeden, süreçte kalabilmesidir. Peki bunu nasıl başaracağız? Sırlar ise başarı psikolojisi seminerinde 😉

    YanıtlaSil
  7. Başarı denilince biz hemen okul ve iş hayatını düşünüyoruz ama bu eğitimde çok daha fazlasi oldugunu göreceksiniz...Başarı aslinda nedir azimli miyim hırslı mıyım? Gerçek anlamlariyla öğreneceğiz fayda dolu bir eğitim sizleri bekliyor

    YanıtlaSil
  8. İstenilen sonuç için nasıl hedef konur? Doğru hamle nedir? Ne zaman yapılır? Karşılığı hangi aşamada nasıldır? Sorularının cevaplarının da yer aldığı program ...

    YanıtlaSil
  9. Einstein'ın da dediği gibi: "Aynı şeyleri yaparak farklı sonuç beklemek ahmaklıktır". Elde ettiğin sonuçları değiştirmek için, önce düşünme şeklini değiştirmelisin. Zihnindeki yanlış inançlardan sıyrılıp, başarılı olmuş insanların inanç kalıplarına sahip olmalısın. Başarı psikolojisi eğitimi; neyin yanlış - neyin hatalı olduğunu ispatlarıyla ortaya koyup, düşünce şeklimizi yeniden şekillendiriyor. Düşünceler davranışa döner zamanla. Bu eğitimin de başarıya ulaşmasının altında bu yatıyor... Hiçbir başarı tesadüf değildir!

    YanıtlaSil
  10. Ailede işte okulda her alanda başarı için yeniden bakmamı sağladı bu kavrama, teşekkür ederim 😊

    YanıtlaSil
  11. Aslı Seçkinli3 Temmuz 2022 00:33

    Öyle bir program düşünün ki hayatınızdaki tüm alanlarla ilgili stratejiler veriyor… Gerçekle sahtenin karıştığı bu dönemde insanoğlu para nedir, ne için kullanılır, nasıl birikim yapılır bilmiyor. İş yeri nasıl açılır, iş nasıl aranır, patronla nasıl iletişim kurulur, yatmadan önce ne yapılır, uyanır uyanmaz ne yapılır, ders nasıl çalışılır, nasip ve kısmet dediğimiz şeyler nasıl arttırılır, hayattaki tekrar eden öykülerimizin anlamı nasıl çözülür, bir çukura battım nasıl çıkılır buradan ve çok çok fazlasının cevabı bu programda. Su ısıtıcısı kullanmalı mıyım sorusunun cevabı da burada, iflas etmek üzereyim şimdi ne yapmalıyım sorusunun cevabı da. Eşimle iş paylaşımını nasıl yapmalıyım sorusunun cevabı da, iş ortağımla tatile gitmeli miyim sorusunun cevabı da burada. Zannedilenden, tahmin edilenden çok daha derin ve çok yönlü bir içeriği var Başarı Psikolojisinin. İyiki de var:)

    YanıtlaSil
  12. Başarı nedir gerçekten? Babamın dediği gibi Üst düzey yönetici olmak mı? Şirket sahibi olmak mı? Çevremin beklediği gibi ? Zengin olmak mı? Kendim zannettiğim gibi ? Popüler olmak mı ? Bilinir olmak mı? Aradaki fark nedir ki? Mesleğimizde ailemizde sağlığımızda kendi toplamda mutlu ve başarılı hissettiren hamleler nelerdir? Çok merak ettiğim sorulardı. Hepsinin yanıtlarını ve çok çok daha fazlasını öğrendim. İnsnaın kendisine yapacağı en güzel yatırım niteliğinde...;)

    YanıtlaSil
  13. İnsan bu hayatta mutlaka kendini iyi hissedeceği birşeye tutunmak ister. Bu tutunduğu şey onu mutlu ya da başarılı hissettirsin ister. Ama hissetmek mutlu ya da başarılı olduğu anlamına gelmez. Yaptığı hamlelerin hedefi tutturması çok önemlidir. İste tamda bunun için istediği şeyin gerçeğini bilmeye ihtiyacı vardır. Ona ulaşmak için ne bedeller ödemeli, nasıl hamleler yapmalı, o hamleleri ne zaman yapmalı. Başarı Psikolojisi kişiye bunları anlatır. İşin aslı ne, ne zaman hangi hamleyi yapmalısın. O zaman insan bilmeden çok yorularak, vakit kaybederek ulaşacağı mutluluk ve başarıya daha konforlu bir şekilde ulaşabilmeyi anlatır.

    YanıtlaSil
  14. İlkem Akkuş3 Temmuz 2022 11:13

    Mutlu ve başarılı olmak insanın ana amacı aslında. Ama insan başarı kavramını nereye yerleştireceğini bilmeyince toplamda ona zarar verecek anlık kazanımları başarı zannedebiliyor. Peki insan gerçekten ne olursa başarılı olur? Başarılı olmak için ne yapmak gerekir? Tüm örnekleri her an test edebileceğiniz, kendinize stratejiler çıkarabileceğiniz, hayatın içinden anlatılan bir seminer...

    YanıtlaSil
  15. Ayşe Karayağlı3 Temmuz 2022 12:14

    Hayatta herkesin istekleri vardır. İsteklerimize ulaşmak , başarılı ve mutlu olmak isteriz. Ancak bazen isteğimize ulaşamadığımızda bu bizim motivasyonumuzu düşürür, depresif bir insan haline dönüştürür. Bazen de isteğimize ulaşırız ancak bu bizi o kadar da tatmin etmeyebilir. Sonuçtan tatmin olmadığımızda isteğimizin bir anlamı da kalmaz. İşte Başarı Psikolojisi programında, insana sadece Başarılı ve Mutlu olmanın stratejilerini anlatılmaz. Doğru istek nasıl oluşturulur , insan istemediği sonuçlarla karşılaştığında nasıl tepki vermelidir , sonuçlardan tatmin olmanın yolları da anlatılır. Sonrası ise dününüzden daha iyi bir hayat... Bir kez geldiğimiz dünyada her insanın duyması ve uygulaması gereken bilgiler....

    YanıtlaSil
  16. Yasemin Sırça3 Temmuz 2022 12:30

    Başarılı olmak ne demek, ya da nedir gerçek başarı? Bir işi öğrenme süreci ile bir işi öğretme süreci neden farklı, peki bir iş en iyi kimden öğrenilir? Hayatım kaosa dönmüşken toparlanabilir mi? Toparlanabilir… İyi de nasıl? Cevapları bu seminerde buldum.

    YanıtlaSil
  17. İnsanı hayatta mutlu ve başarılı yapan şey nedir? Kariyerinde, evliliğinde, ticaretinde insan o konunun nasıl ehli olabilir, kalitesini nasıl artırabilir? Aldığımız bir karar sonrasında da bize mutluluk ve başarılı getirir mi sorusunun cevabını öncesinde anlayabilmek mümkün mü? Şuana kadar aklınızdaki ve henüz düşünmediğiniz sorularınıza cevap bulabileceğiniz çok kıymetli bir eğitim, teşekkürler

    YanıtlaSil
  18. Bu eğitimleri almaya başladığımda önce çok basit gelmişti konular. Derslere devam ettikçe basit sandığım, zaten biliyorum bunları dediğim ne varsa aslında hiç de basit olmadığını, aksine bu konuların ne kadar önemli konular olduğunu fark ettim. Bilmiyormuşum deyip kabul ettiğimde de öğrenmeye başladım. Öğrendikçe her bir seminer çok daha fazla anlam kazandı benim için. Başarı Psikolojisine başladığımda iyi ki bu eğitimleri alıyorum, öğrendiklerimi keşke daha önce bilseydim dediğim çok oldu. Şimdi bu eğitimi tekrar alıyorum ve her ders daha fazla detayı not almaya çalışıyorum. İnanın bu bilgileri öğrenip, hayatımızda uygulayabilmek çok büyük bir konfor.

    YanıtlaSil
  19. Hayatta başına gelen olayların nedenlerini ve ulaşmak istediğin asıl şeyi sana farkettiren ,nasıl ulaşacağını yöntemlerini sunan bir program..

    YanıtlaSil
  20. Elif Karakurt3 Temmuz 2022 14:55

    İnsan her yaptığı hamle de ya mutlu ya da başarılı olmak için yapıyor. Tek başına mutlu ama başarısızsa ya da başarılı olmuş müdür olmuş ama evliliğinde problemi var ve mutsuzs yine problemi oluyor. Deneyimsel Tasarım Öğretisi bu anlamda çok önemli bir şeyi amaç ediniyor mutlu ve başarılı olmanın stratejilerini veriyor. Heybemde ikisi de varken bu hayatı en üst versiyonu ile yaşamaya başlıyorum. Ayrıca sadece mutlu ve başarılı olmanın değil, başarı psikolojisi semineri ile mutlu ve başarılı kalmanın stratejilerini de veriyor. Çünkü sürekliliği olmayan şey senin değil.

    YanıtlaSil
  21. ömer faruk kayıkçı3 Temmuz 2022 21:17

    Hayatın nasıl işlediğini bu işleyiş içinde insanın kendini tanımasını ve karşısına çıkan sorunlarla nasıl başedeceğini öğreten ve belki de en önemlisi içinde bulunduğu durumu düzeltmek için çabalama yöntemini ve bu süreçteki SABRI öğreten bugüne kadar gördüğüm en disiplinli ve realist program

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Ömer, tüm zamanlarda ve günümüzde insanların en çok ihtiyaç duyduğu üç şey değil mi?: İşe yarayan yöntem, disiplin ve gerçekçilik. Deneyimsel Tasarım Öğretisinin özgünlüğü buralarda açık ara fark ediliyor.

      Sil
  22. Gerçekle sahtenin farkı, başarılı ve mutlu olmanın yolu, daha iyi olmanın yolunu ve stratejilerini aktaran bir seminer

    YanıtlaSil
  23. İnsanın nerede tıkanabileceğini ve ona göre tedbir almasını sağlayan. İnsanın hayattaki amacına ulaşmasını sağlayan bir program.

    YanıtlaSil
  24. İnsan her şeyin en iyisine sahip olmak istiyor... Başarı söz konusu olunca da en başarılısı olmak istiyor.. istiyoruz da peki başarılı olmak için gerekenleri gerçekten yaptık mı, yapıyor muyuz. Bir insan üzerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirdiyse başarı kaçınılmazdır. Peki o zaman sorun nerede? Neden başarı kovaladıkça kaçar hale geliyor. Başarı psikolojisi eğitimi tüm detaylarıyla "BAŞARI" kavramının anlamını dolduran bir eğitim..

    YanıtlaSil
  25. Ayşegül Ünal4 Temmuz 2022 00:07

    Başarı Psikoloji Seminerini aldıktan sonra, İnsan bu hayatta neyi neden yaptığını anlamaya başlıyor.
    Deneyimsel Tasarım Öğretisi ‘’ İnsanın AMACINI amaç edinmiştir” kelimesini duyduktan sonra merak etmiştim ve semineri dinledikten sonra…gerçekleri duymaya başlayınca…İnsanın asıl Amacını duymak hem acıydı ama çok değerliydi. Hayatı Tekrar değerlendirmemi sağladı. Hani bazen bilemezsin ya neyi neden yapman gerektiğini o zaman bu senineri dinlemeye gitmeli. Bu semineri dinlemeden ölmemek lazım:)

    YanıtlaSil
  26. Sürecin içine girmeden, sürecin ne getireceği konusunda öngörü sağlayan bir program

    YanıtlaSil
  27. Başarılı olmak istiyoruz ama bunun için nasıl davranmamız gerektiğini kaçırıyoruz. Bu programla hem başarılı olmanın hem de başarılı kalmanın stratejileri var.

    YanıtlaSil
  28. İnsan hayatın içinde bazen başarılı bazense başarısız olabiliyor. Bu seminer kişinin neden başaralı veya neden başarısız olduğunu anlama fırsatı sunuyor. Geri kalan yaşantısında hedefini, amacını belirlemeye ve ulaşması için yöntem sunuyor.

    YanıtlaSil
  29. İnsan hayattaki amacını bilmeyince yaptığı şeylere "Neden ki? Neden bir şeyler yapmak zorundayım, problemlerle uğraşmak zorundayım" sorusunu sorabiliyor. Başarı Psikolojisi hayatın amacını ve o amaca neden ihtiyaç duyulduğunu bizlere anlatıyor...

    YanıtlaSil
  30. Bilmemiz gereken asıl konularda cahil bırakıldığımız için; hayatımız yaptığımız hataların bedelini ödemekle geçiyor. Ticari stratejiler için girdiğim eğitimin, tüm hayatımı toparlayacağını ve toplamda yükseleceğimi bilemezdim. Keşke bu eğitim her bireye zorunlu kılınsa...

    YanıtlaSil
  31. Başarılı ol diyen değil nasıl olunacağını öğreten program başarı psikolojisi

    YanıtlaSil
  32. Aylin Öztürk Anaz5 Temmuz 2022 05:39

    İnsan kendine yeni bir ev aldığında başarılı olmuş hissedebilir, araba aldığında başarılı oldum zannedebilir, evlendiğinde başardım diye bilir, iyi bir pozisyonda çalışmaya başladığında başardım diye bilir .. Peki gerçekten başarmak nedir ? Bu elime geçen şeyler amacıma, hedefime uygun mu ? O iş yerinde çalışabilmek için çok yalan konuşmuşsun, çok insanların hakkına girmişsin ve evet yükselmişsin.. şimdi insan başarıyı yakalamış mıdır ?

    YanıtlaSil
  33. Aylin Öztürk Anaz5 Temmuz 2022 05:41

    İş hayatında, çocuk yetiştirmekten, aile olurken .. aklımıza gelebilecek her şeyde insanın hayatını kolaylaştıran ve neyi neden artık yapmam gerektiğini öğreten bir program..

    YanıtlaSil
  34. Başarı psikolojisi eğitiminde anlatılanları insan bu zamana kadar hayatın içinde sorduğu ve cavabını bulamadığı soruların cevaplarını ziplenmiş bir şekilde ulaşıyor Her konuyu öğrendikçe bir sonrasını heyecanla bekliyor, düşünceleri de, soruları da o hafta öğreneceğiyle örtüştüğüne şahit da olunca hem kaybettiğini bulmuş gibi seviniyor hem de iyiki burdayım düşüncesinde oluyor. Bir de şu var ki daha önce belki aynı başlıkta bir şeyler okumuşsunuz, dinlemişsiniz ama hiç bu kadar iyi anlamamışsınız, tamam şimdi oturdu hissiyatı oluşturuyor. Bugüne kadar bildiğin, inandığın gibi değil mi anlatılanlar yine de anlatın hocam lütfeen diyebiliyor. Normalleştirilmiş nedir, gerçek nedir ayrımını bilmeyi sağlıyor. İnsan bilince de neyi uygulaması gerektiğini anlıyor. Hatta merak etmediğiniz, o güne kadar hiç düşünmediğiniz ve size de hiç anlatılmadı siz de araştırmadınız. İşte bu bilgileri bile öğrenebiliyorsunuz. Merak kaliteniz artıyor. Neyi, neden, niçin yapmalıyım mı bunları zaten anlıyoruz da düşünmenizi ve keşiflerinizi artırıyor. İnsanları, toplumu, hayatı daha iyi anladığınızı fark ediyorsunuz. Bu güne kadar kuramadığınız ilişkileri kurmuşsunuz. Sebep ve sonuç ilişkilerini görebilen insana dönüşmüşsünüz. Dolayısıyla o sonuçlar için hangi sebepleri oluşturmalı ya da bu sonuç varsa ne olmuş olabilir ki bu olmuş diyebiliyorsunuz ve hatta ana sebeplere varabiliyorsunuz. Bunu bulabilmek insanı çok sevindiriyor. Normalleştirilmiş, saptırılmış şeyler değil de gerçeği biliyorsunuz. Bu da insana net bir duruş kazandırıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duygu ne kadar güzel anlatmışsın ve bağlamışsın "bu da insana net bir duruş kazandırıyor" diye. Evet, Deneyimsel Tasarım Öğretisi Başarı Psikolojisi Seminer Programında insan, problemlere karşı net bir duruş kazanır, bir stili vardır artık.

      Sil
  35. başarı psikolojisi eğitimini aldığımda anladım alınması gereken bir eğitim olduğunu. Tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  36. Selamlar,

    Eğitime başlamadan önce tavsiye eden arkadaşım “Ne kadar beklentini yükselebiliyorsan yükselt, muhakkak daha üstünü bulacaksın” dedi. Ben de “emin misin, benim sınırım yok” dedim😂 İnanılmaz bir eğitim…

    Hayatta her süreç nasıl işler?
    Karar verirken neler yapmalısın?
    Bu kararları verirken neye göre verirsin? Hedefin,amacın ne?
    Birbiriyle aynı anlamda kullandığımız kelimeler birbirinden bambaşka anlamdaymış desem?
    Kısır döngüye giren öykülerin sebepleri ne?
    Kendi öykündeki sorumluluk alanların ne? Bunun dışındaki alanlarda sınırın ne?
    Oyunları mı büyütmek istersin, öyküleri mi?
    Bu soruları düşünürken ilişiğinde bir sürü soru geldi ya aklına, heh işte onların da cevabı var…

    Gerçek çok tutarlı, bir o kadar da bedelli…
    “Bir kere geliyorum dünyaya, değmeli” diyorsan bu eğitimi almalısın…

    Hayatı konforuyla yaşayabilmemiz duasıyla…

    YanıtlaSil
  37. Gerçeği ararken bulamadım burnumun ucunda...Sahtelikler çıktıkça anladım gerçeğin yolunu. Nasıl ayrışır sahteyle gerçek?
    Süreçte insanı bekleyenler neler? Ne yaparsa insan ayrıştırma marifetini elde eder.
    Bir yöne doğru gidiyorum ama yönüm yön mü?
    İyi Bedel ödemenin neler kazandıracağını,
    Beklentiyi doğru yere aktarmanın insana neler kazandıracağını algılayabileceğiniz bir eğitim programı.
    Eli kolu dolu bir hayatın ölçülerini idrak etmek için değer;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Naciye, hayatın ölçüleri ne kadar önemli değil mi? Ve o ölçüleri bilmediğinde insan ne kadar sıkıntı çekiyor problemler karşısında.

      Sil
  38. Gercekten etkilendiğim eğitimlerin başında gelir. En çok ağladığım eğitimlerin başında gelir. En çok kendimle yuzlestigim eğitimlerin başında gelir... gelir de gelir. Müthiş bir sürekli haz

    YanıtlaSil
  39. Merhabalar😊😊
    Kim Kimdir, İletişimde Ustalık derken hep bir sonrakini merak ettirme konusunda çok başarılı bir öğreri Deneyimsel Tasarım Ögretisi 🍀 Gerçekleri duymaya ihtiyacıniz varsa zaten bir sonraki programa da koşa koşa gidiyorsunuz.
    Başarı psikolojisinde geçicilik yasası beni çok etkilemistir. Herşeyin geçici olduğu şu kısa hayatta kalıcıymışız gibi davranışlarımızmış bizi mutsuz eden, anlık hazlar yaşamak istememizmiş. Sürekli hazzı yakalabilmekmiş mutluluk...
    EN SEVDİĞİN YEMEĞİ BİLE YİYENE KADAR MUTLUSUN
    EN SEVDİĞİN FİLMİ İZLEYENE KADAR...
    GÖNLÜNCE GEZİP GÖNLÜNCE EĞLENENE KADAR MUTLUSUN
    Sonra hepsi bitiyor ve yine mutsuzluklarınla başbaşa kalıyorsun öyle değilmi😊
    Gerçek mutluluk pek çok detayda gizli ve bunun gibi hayatımızı çıkmazlardan kurtaracak pek çok detay başarı psikolojisinde bizlere anlatıliyor.
    Başta Yahya hoca ve emeği geçen tüm hocalarımizdan Rabbim razı olsun
    Sevgilerimle sağlıkla kalın🌺

    YanıtlaSil
  40. Başarı nedir? Peki gerçek başarı nedir? Hem bu dünyada, hem yaptıklarıyla insanın kazendigi diğer dünyada gerçek başarı ne? En üst kariyer ne? Tüm dünyayı verseler, en zengin olsan Karun kadar, acaba bu kazanımlar ne kadar gerçek başarıdır? Gerçek Başarı.nin stratejilerini öğrenmek ıçın!...

    YanıtlaSil
  41. Tamam bu iş oldu dediğim yerde neden geri düşüyorum? Neden yükselemiyorum? Neden sevincim hep kursağımda kalıyor? gibi problemlerin çözümü detay stratejileri bilmekte...

    YanıtlaSil
  42. Aile kurabilmek, çocuk büyütebilmek, arkadaşlığı yürütebilmek, akrabaları toparlayabilmek, işte kademe atlamak... Hepsi bir başarı aslında... Başarı'ya ulaşmanın yöntemi çözüldüğünde herşey rayına oturuyor...

    YanıtlaSil
  43. İnsan boşa geçmemiş bir hayat istiyorsa mutlaka başarı psk. Seminerine katılmalıdır.

    YanıtlaSil
  44. “BAŞARMAK” deyince insanın aklına sonuca ulaşmak geliyor ama;
    Gerçekte öyle mi acaba?

    Toplamda kazandıran bir dizayn
    Gerçek başarımın süreci var müfredatında…
    İnsanın yoluna YÖN veren….

    YanıtlaSil
  45. Insanin bu hayatta soyut bir amacı ve bu amaca uygun hedefi olmasi kişiyi basarili kılar.
    Bu amac ve hedefin belirlenmesindeki ölçü nedir? Aslinda detayda bize bu ölçüyü veren bir egitim..

    YanıtlaSil
  46. İnsan mutluluğun tanımını bu eğitimle öğreniyor, mutlu olacağız diye kendimizi zevklere boğmuşken, çıkmazlarda çırpınırken, başarılı olacağız diye kendimizi kaybetmişken….nerede ne zaman nasıl bir hamle yapacağımızı en ufak detayına kadar anlatan, gerçek başarı ve mutluluğun sırlarını anlatan, notlarını defalarca dönüp yine yeniden okuduğum bir eğitim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçek başarı ve mutluluğun sırları... Evet Melek, senin gibi binlerce insan Deneyimsel Tasarım Öğretisi seminerlerinde öğrendiği bilgi ve stratejilerle, hayatlarında gerçek başarı ve mutluluk ile ilgili önemli adımlar atabilir oluyorlar. Başarılar dileriz. :)

      Sil
  47. Başarı psikolojisine gittiğimde sıradan mesleki eğitimler gibi düşünüyordum. Ama her ders ayrı bir farkediş ve ayrı bir iç sızısı vardı bende. Ailem acı çektiği yere insan neden gider diyordu? Bense yıllarca birikmiş bir iltihabın boşaltılması gibi görüyordum bu süreci. Yanlış bildiklerimi doğrularla değiştirdi önce. Sonrasında ben hemen tabii ki değişemedim kökleşmiş, üzerime yapışan, bilinçsizce yaptığım hatalar oluyordu. Önceden doğru olduğunu sandığınız… Ama onları farkettikçe toparladım, ailem de bu sürece şahit oldular. Sonra onlardan da eğitime gelenler oldu.
    Ve bu yavaş yavaş dönüşme, ailemin eğitim alma süreci yaklaşık 5-6 yıllık bir süreç… Şu an kesinlikle o geçmişteki aile değiliz çok fark var. Hatalarımız tabii ki hala var. Ama çok şükür bir ölçü verdi bu eğitim ve her farkedişte toparlamaya çalışan insanlar oluyoruz. Bu çizdiğimiz resim çok güzel, ben bu süreçten keyif alıyorum.

    YanıtlaSil
  48. İnsan hayatta ne yanlış şeyleri başarı ve ne doğru şeyleri de başarısızlık sanabiliyor, büyük resmi göremediğinde...
    O zaman GERÇEK başarı nedir ve GERÇEK başarısısızlık?

    YanıtlaSil
  49. "Bir taşla iki kuş" denir ya hani :) bu program için söylenmesi gereken "bir taşla sayısı kestirilemeyecek kadar çok kuş" :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Deneyimsel Tasarım Öğretisi Nedir?

İnsan başarı lı olmak ister bu hayatta ve mutlu... Bir karar verdim artık… Ama ya yanlış bir kararsa? Ya reddettiğim seçenek benim için daha hayırlıysa? İçim içimi yiyiyor… Keşke anlamanın bir yolu olsaydı. İnsan nasıl emin olur verdiği kararın doğruluğundan? Kalbine sormalı... Peki, ya kalbim yanılıyorsa? Belki başka insanlara danışmalı... Peki, ya insanlar beni üzmemek için gerçeği değil de nefisimin hoşuna gidecek şeyi tavsiye ediyorsa? Belki de kıyas yapmalı; gelen teklif mevcuttan daha iyiyse değerlendirmeli... Ya daha iyi diye gördüğüm seçenek bir fırsat değil de hayatımın hatasıysa? Keşke anlamanın bir yolu olsaydı... İnsan nasıl emin olur verdiği kararın doğruluğundan? İnsanlar nasıl bu kadar kolay iş değiştirebiliyorlar? Ve nasıl emin olabiliyorlar? Eminlik için bir referans gerekmez mi oysa? Peki, onların referansı ne? İnsanlar nasıl bu kadar kolay istifa edebiliyor? Ya olumsuzluklarına rağmen orada kalması gitmesinden daha hayırlıysa? İnsan nasıl karar veriyor yurt dışın

Kim Kimdir Semineri

Dünya üzerinde yaşayan her canlı birbirinden farklı özellikler taşır. Bitkiler, hayvanlar değişik özellikleri ve yapıları vardır. Çiçekler , meyvesi yediğimiz, yemediğimiz değişik ağaçlar tükenmez çeşitlilik. Her birinin verdiği lezzet, fayda benzersizdir.

Sakınmak

Yaklaşmamak... Sakınmak; Belki biraz korumak, “Gözü gibi sakınmak...” derler ya hani, Çok iyi muhafaza etmek niyetimizi, samimiyetimizi, hedefimizi, Onlara zararı olabilecek her şeyden uzak durabilmek… Sakınmak; Belki biraz da saklanmak. Çok göz önünde bulunmamak. Herkese her şeyimizi anlatmak, göstermek değil de, İyiliklerimizi, yaşantımızı, güzelliklerimizi saklamak… Sakınmak; Belki biraz da sınırlandırmak. Her şeyi yemek değil de, iyi ve temiz yemek… Her şeyi konuşmak değil de, doğru şeyi doğru zamanda ve doğru miktarda konuşmak… Sakınmak; Belki de son hatayı yapmamaya çalışmak değil de, o ilk adımı hiç atmamak, yaklaşmamak, merak etmemek. Deneyimsel Tasarım Öğretisi der ki; İnsanın merakı neredeyse algısı ve konsantrasyonu oradadır. Meyve yememek değil de, ağaca hiç yaklaşmamak, algıdan çıkarmak. Aldatmamak değil de, o kişiye ikinci kere bakmamak.  Adını, işini, yaşını merak etmemek. Kötülük yapmamak değil de, düşüncesini bile aklımızdan geçirmemek. Dolandırmamak değil de, yalanın