Ana içeriğe atla

Başarı Psikolojisi Nedir?


Bu video ilginizi çektiyse, aşağıdaki paylaşımlara da bakabilirsiniz:

&

Deneyimsel Tasarım Öğretisi, gerçeklikle beslenen bir strateji ilmidir.

Deneyimsel Tasarım Öğretisi; insanın gerçek amacını amaç edinmiştir…
Kim Kimdir ile başlayan, İlişkilerde Ustalık ve Başarı Psikolojisi ile devam eden programları; insanların kendi dünlerine göre daha mutlu ve daha başarılı olmalarına katkı sağlar.
"İnsanoğlu, yeryüzünde var olduğundan beri
En büyük dostu ve düşmanı hiç değişmedi. 
Aynadaki kişi...
Tek başına neler yapabileceğini keşfet!" 
Yahya Hamurcu

Yorumlar

  1. Nihai başarıya ulaşmak ümidiyle 😊

    YanıtlaSil
  2. Bugün başarılısın.. peki yarın ? Yarın da başarılı oldun diyelim, bunu sürdürebilecek misin? Marifet başarılı olmak değil, marifet başarıyı sürekli hale getirebilmek..

    Bu eğitimi farklı kılan nasıl başarılı oluruz sorusunun cevabının yanında dününe göre sürekli nasıl başarılı olunur sorusunun cevabını veriyor olması..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deneyimsel Tasarım Öğretisi Başarı Psikolojisi Semineri, başarıda süreklilikle ilgili gerçek stratejiler sunduğu için, insan arık duvardaki geçmiş başarı fotoğraflarıyla değil, geleceğin tasarlanmasıyla ilgilenir.

      Sil
  3. Ömrümüz neye elimizi atarsak kaybedecek kadar uzun değil,

    Kazanabilecek kabiliyet ve süre de verildiğine göre,

    Geriye ne kalıyor?
    Doğru ve toplamda kazancın stratejilerini öğrenmek, uygulamak ve bundan da keyif alabilmek…

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Fatma, hiç kimse toplamda kaybeden olmak istemez aslında.

      Sil
  4. Gerçek başarı nedir bilmeden insan olumlu sonuclarda kazandım ya da olumsuz sonuclarda kaybettim zannedebiliyor. Gerçek başarıya ulaşmak ümidiyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçek başarı nedir bilmeden ömür geçirip giden ne çok insan var değil mi?

      Sil
  5. Basarili olmak isterken başarılı olmanın stratejilerini bilmeden yola çıkmak ne çok şey kaybettirir insana?

    YanıtlaSil
  6. Kendi başarı öykümü yazmayı isterken, başarının ne olduğunu öğretip ezberimi bozan bir eğitim oldu ve daha fazlası...

    YanıtlaSil
  7. Aslı Seçkinli2 Ağustos 2022 13:44

    Bir programla bir insanın hayatı nasıl değişir? Başarı psikolojisine bekleriz:)

    YanıtlaSil
  8. Yasemin Sırça2 Ağustos 2022 20:06

    Stres nedir, neden strese girilir ve nasıl stressiz yaşanır? Bir sürecin sonunu, başından görmek mümkün müdür? Bu soruların cevabını bulduğum eğitim.

    YanıtlaSil
  9. İnsan başarıya ulaşmak için bazen gerekli motivasyona sahip olabiliyor. Ama neler yapması gerekiyor? Doğru mu, yanlış mı hedefim bilemiyor. Tüm bunlar için çok faydalı bir egitim.

    YanıtlaSil
  10. Çok çok üzücü ama hayatta da çok karşılaştığımız bir hikaye.
    Malisef günümüzün sartlari birazda insanların bencillestiriyor. Insanların öncelikleri kendileri geliyor. Halbuki bütün ilişkilerde insan empati ve vicdanını kullansa. Günümüz de vicdan ve empati hiç kullanılmıyor.

    Evet bir insanın ailesine sırtını dönmesi kadar acı bir şey olamaz. Genel geçer olmasa da artık insanlar ruhsuz, duygusuz bir makine olmaya doğru gidiyor.

    YanıtlaSil
  11. İnsan başarının ne olduğunu tanımlamadan bu hayatta başarılı olup olmadığını nereden bilecek? Önce tanımaması lazım ki ulaştı mı ulaşmadı mı bilebilsin!
    Ulaşmak için hangi aşamalar var ve bu aşamalarda başına olası neler gelebilir? Başına gelebileceklere hazır olunca insan, daha kolay olmaz mı onları geçebilmek?

    YanıtlaSil
  12. Başarı psikolojisi eğitimi tabiri caizse benim için bambaşkaydı :)
    hangi konusunu söyleyeyim bilmiyorum. sığmaz ki buraya. Bu eğitimi dinlemelisiniz.

    YanıtlaSil
  13. Günün, ayın, yılın, ömrün sonunda başarmış gibi görünmek veya başarmışsın zannetmek için değil gerçekten başarılı olabilmek için… Çık bu yola ☺️

    YanıtlaSil
  14. Buradaki bilgilerin sadece bir tanesini benden duyarak, bulunduğu yerde en iyi performansa ulaşan birine bizzat şahitliğim oldu. Ama nihai başarı için tamamını bilmesi ve uygulaması gerektiğini bilmiyordu. Anlık başarı kendini kendine yeterli görüp, kibre sebep olabilir ve bu da öğrenimi-gelişimi durdurur. Başarı bir yolculuktur. Dünki başarımızla bugün sevinemeyiz. Sürekli daha iyisine ulaşmak için çabalamamız gerekir. Dünüme göre sürekli nasıl daha iyi olabilirim? Daha ötesi nasıl bu motivasyonumu hiç kaybetmeden, (sonuçlar o an olumsuz bile görünse) pes etmeden devam ettirebilirim? Öyle ya, başarı süreklilik ister. İşte onun için çok iyi bir yol haritası oldu benim için başarı psikolojisi müfredatı....

    YanıtlaSil
  15. Başarı psikolojisi eğitimini böyle görselleştirerek anlatmak ne güzel ne faydalı olmuş. Doğruyu güzel aktarmak bu olsa gerek 😉

    YanıtlaSil
  16. İnsan hep sonuçlarına bakarak başarısını ölçmeye çalışır ne büyük yanılgı, ne büyük tuzak… insan bazen kazanırken kaybeder ve başarısız olur bu hayatta bazen de asıl başarıya kaybederken ulaşır.

    YanıtlaSil
  17. Başarılı olmayı herkes ister, nasıl olduğunu çokta anlamlandıramadığımız başarılarımız da vardır. Başarının gerçeğini bilerek başarılarımızı sürekli hale getirebilmek çok kıymetli. 🌿

    YanıtlaSil
  18. Ne güzel bir video olmuş ellerinize sağlık ☘️

    YanıtlaSil
  19. Aslında bu eğitime "tam bir strateji yağmuru" diyebiliriz 🌧🌧 hem de sonrasında kocaman bir güneş açan yağmur ☀️

    YanıtlaSil
  20. Bu eğitimde beni en çok etkileyen ve üzerinde düşündüren konu Üretim -Tüketim'di. Bence hepimiz üzerinde düşünmeli ve hayatımıza geçirmek için çabalamalıyız.

    YanıtlaSil
  21. Başarı;
    Süreçte kalabilmektir..
    Nasıl mı😊

    YanıtlaSil
  22. Başarmak için önce hedeflerin ve bir amacın olmalı,
    Peki nedir hedef?
    Nedir amaç?
    Ve başarmak için hangi aşamalardan geçmeli bir insan?

    YanıtlaSil
  23. Hepimiz başarlı olmak istiyoruz ama hedeflerimiz, amacımız, süreçlerimiz nasıl oluyor, kararlarımız nasıl olması gerektiği bilmeden başarıya ulaşmak çok zor.. Bilen bilmeyeni hiç benzemez..

    YanıtlaSil
  24. Bu hayattaki gerçek amacımızı bulmamızı sağlayan, farkında olmadığımız hatalarımızı farkettirecek etkili bir eğitim programıdır. O kadar keyiflidir ki bir sonraki eğitime katılmaya can atabilirsiniz...🍃

    YanıtlaSil
  25. İnsan bir seminerde bu kadar çok şeyi öğrenebilir mi diyordum. Ama öğrenebiliyormuş... İnsanın kendisi için yapabileceği en iyi yatırımlardan biri...

    YanıtlaSil
  26. Başarı psikolojisi çok faydalandığım bir eğitimdi. Çok teşekkür edeyim burdan başarı hocama da 🙂

    YanıtlaSil
  27. Başarı iş sahibi olmaktan, ev satın almaktan, evlenmekten çok daha öte bir şeymiş..

    YanıtlaSil
  28. Bırak başarı psikolojisinin ne olduğunu daha başarının ne olduğunu bile bilmiyordum. Neyseki katıldım, dinledim, öğrendim, inşallah sürekli uygulayanlardan olabilirim.

    YanıtlaSil
  29. Başarı psikolojisi eğitimi 👏👏👏

    YanıtlaSil
  30. Kaleminize sağlık!

    YanıtlaSil
  31. "başarı" kelimesine doldurulan şeyler kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Ne yapınca başarılı olurum, ne yapınca başarısız olurum? Başarı tanımı neye göre yapılır? Birine göre başarılı birine göre başarısız olabilir miyim? Tüm bu soruların cevabını aldıktan sonra peki hayatımdaki tüm süreçlerde nasıl başarılı olabilirim?

    İnsan hayatı boyunca bütün hamlelerini aslında bu soruların cevabına ulaşmak için yapar. Bu program içeriği özel olarak bir kişiye hitap etmiyor. Anne, baba, patron, çalışan her ne konumda olursak olalım hepimize iyi gelecek bir program :)

    YanıtlaSil
  32. İnsanın hedefine ulaşırken, başına gelenlere doğru tepki vermesi…

    Ne, neden oluyor öğrenmek isterseniz, bu eğitim bunun için …🌷

    YanıtlaSil
  33. Çok keyifli, emeklerinize sağlık 🌸

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Deneyimsel Tasarım Öğretisi Nedir?

İnsan başarı lı olmak ister bu hayatta ve mutlu... Bir karar verdim artık… Ama ya yanlış bir kararsa? Ya reddettiğim seçenek benim için daha hayırlıysa? İçim içimi yiyiyor… Keşke anlamanın bir yolu olsaydı. İnsan nasıl emin olur verdiği kararın doğruluğundan? Kalbine sormalı... Peki, ya kalbim yanılıyorsa? Belki başka insanlara danışmalı... Peki, ya insanlar beni üzmemek için gerçeği değil de nefisimin hoşuna gidecek şeyi tavsiye ediyorsa? Belki de kıyas yapmalı; gelen teklif mevcuttan daha iyiyse değerlendirmeli... Ya daha iyi diye gördüğüm seçenek bir fırsat değil de hayatımın hatasıysa? Keşke anlamanın bir yolu olsaydı... İnsan nasıl emin olur verdiği kararın doğruluğundan? İnsanlar nasıl bu kadar kolay iş değiştirebiliyorlar? Ve nasıl emin olabiliyorlar? Eminlik için bir referans gerekmez mi oysa? Peki, onların referansı ne? İnsanlar nasıl bu kadar kolay istifa edebiliyor? Ya olumsuzluklarına rağmen orada kalması gitmesinden daha hayırlıysa? İnsan nasıl karar veriyor yurt dışın

Kim Kimdir Semineri

Dünya üzerinde yaşayan her canlı birbirinden farklı özellikler taşır. Bitkiler, hayvanlar değişik özellikleri ve yapıları vardır. Çiçekler , meyvesi yediğimiz, yemediğimiz değişik ağaçlar tükenmez çeşitlilik. Her birinin verdiği lezzet, fayda benzersizdir.

Sakınmak

Yaklaşmamak... Sakınmak; Belki biraz korumak, “Gözü gibi sakınmak...” derler ya hani, Çok iyi muhafaza etmek niyetimizi, samimiyetimizi, hedefimizi, Onlara zararı olabilecek her şeyden uzak durabilmek… Sakınmak; Belki biraz da saklanmak. Çok göz önünde bulunmamak. Herkese her şeyimizi anlatmak, göstermek değil de, İyiliklerimizi, yaşantımızı, güzelliklerimizi saklamak… Sakınmak; Belki biraz da sınırlandırmak. Her şeyi yemek değil de, iyi ve temiz yemek… Her şeyi konuşmak değil de, doğru şeyi doğru zamanda ve doğru miktarda konuşmak… Sakınmak; Belki de son hatayı yapmamaya çalışmak değil de, o ilk adımı hiç atmamak, yaklaşmamak, merak etmemek. Deneyimsel Tasarım Öğretisi der ki; İnsanın merakı neredeyse algısı ve konsantrasyonu oradadır. Meyve yememek değil de, ağaca hiç yaklaşmamak, algıdan çıkarmak. Aldatmamak değil de, o kişiye ikinci kere bakmamak.  Adını, işini, yaşını merak etmemek. Kötülük yapmamak değil de, düşüncesini bile aklımızdan geçirmemek. Dolandırmamak değil de, yalanın